Portfolio / Blog

GeePoDrone @ Drakenbootfestival Antwerpen

Met dank aan onze partner, gespecialiseerd in livestreaming events, mochten we mee deel uitmaken van het camerateam die instond voor het maken van livebeelden van het event! Hiervoor hebben we 2 drones ingezet waarmee we de drakenboten vanuit verschillende unieke perspectieven in beeld brachten. Enerzijds onze DJI Mavic 3 Pro en anderzijds onze kersverse DJI Avata 2. Hieronder een korte montage van enkele van onze beelden:

Lees meer »

GeePoDrone @ De Waele BV

In het kader van hun nieuwe website (http://www.ijzervlechtwerken.be/) koos De Waele Noël BV voor een kort maar krachtige 'catchy' flash video, en daar mochten we aan meewerken! Het middelpunt van dit filmpje werd hun productie afdeling, waar de wapening vakkundig wordt geprefabriceerd en gelast. Met een state-of-the-art machinepark brengen ze leven in wapening! Benieuwd? Neem zeker eens een kijkje op hun website, maar eveneens de clip die we voor hun hebben mogen maken. 

Lees meer »

NEW Gear - Cinelifter drone !

Het heeft enige tijd geduurd, maar na lang twijfelen is het dan toch gebeurt... Jawel, een eerste cinelifter in de drone familie! Niet voor indoor flights uiteraard, maar echt voor video productie gerelateerde jobs. Deze drone kan best wat gewicht aan met 8 stevige motoren en 9-inch propellers! Met het gewicht van een gopro halen we makkelijk 7 minuten. Maar met een full size video camera en gimbal die door een 2e operator bestuurd kan worden halen we nog steeds meer dan 4 minuten vliegtijd. Niet slecht als je het mij vraagt! Ooit, maar op dit moment nog toekomstmuziek, misschien een Black Magic Pocket Cinema camera, of Red Komodo, of HaloRC Z cam, of Insta360 Pro 2, ... ?

Lees meer »

GeePoDrone @ Devoxx Belgium 2022

Devoxx Belgium is een 5-daagse conferentie waar de ontwikkelaarsgemeenschap samenkomt en de nieuwste technologische ontwikkelingen verkent met enkele van de meest inspirerende sprekers in onze sector... En daar mochten wij als GeePoDrone bij zijn om dit op beeld vast te leggen!!! 

Lees meer »

GeePoDrone @ Rocky & Lily (RTBF - Hotel Hungaria)

Rocky & Lily, een serie waar ik dus nog nooit van gehoord had, maar blijkbaar net als 'like-me' zeer populair is bij de Franstalige jeugd! Je kan je wel voorstellen dat we dan ook super enthousiast waren om hieraan te mogen meewerken! Hotel Hungaria zorgde voor de volledige productie met make-up, draaiboeken, staging, belichting, directing, montage, storytelling, ... Talrijk vertegenwoordigd, maar vooral top professioneel! 

Lees meer »